Lekker slapen met fris beddengoed bij

 ‘Het Sfeerhuis aan zee’


Wasparfum 

Ken je dat gevoel: neerstrijken tussen de pas gewassen lakens? Dat gevoel  kan je beleven bij ons in “Het sfeerhuis aan zee “en genieten van een fris ruikend, schoon bed… volgens mij vindt iedereen het altijd weer heerlijk! Om dat gevoel nog eens extra te versterken, kan je bij ons in ‘Het sfeerhuis aan zee”ook deze heerlijke wasparfum kopen en thuis nog heerlijk na genieten.

Laat jouw schone was ook thuis fantastisch ruiken met deze beste wasparfums


Met wasparfum geef je je eigen geur aan je beddengoed, zodat je langdurig kunt genieten van dat zalige gevoel.

Heb jij ook last van schone was welke muffig ruikt? Is bij jou de geur van wasverzachter ook snel verdwenen? en denk je dat je niet genoeg wasmiddel gebruikt hebt of dat je niet heet genoeg gewassen hebt. Probeer dan eens een heerlijke wasparfum! Een wasparfum zorgt er gegarandeerd voor dat jouw was dagenlang lekker ruikt. Heel je linnenkast zal omtoveren tot een paradijs van een frisse geur. Dit idee was al jarenlang bekend in Italië, het is hier de normaalste zaak van de wereld en iedereen heeft wel wasparfum thuis staan. Sinds kort is het ook verkrijgbaar in Nederland en dit is bijzonder goed nieuws! Ook jij kan er nu voor zorgen dat frisgewassen kleding extreem lang lekker ruikt. Wil jij wasparfum uitproberen? Wij beschikken over een ruim assortiment wasparfums van Le Essenze di Elsa, dit is de eerste en populairste wasparfum uit Italië. Het sfeerhuis aan zee neemt je mee in het verhaal van haar uitgebreide assortiment én de werking van wasparfum!

Het merk beschikt over enorm veel verschillende geuren wasparfums. Denk aan cranberry, lavendel, green tea, passiebloem, argan, aqua en nog veel meer. De nieuwste lijn wasparfums is de E.L.D.A. lijn, deze is geïnspireerd op de felroze wasserette van de Italiaanse eigenaresse en ontwerpster Elda. Weet jij niet welke geur of lijn je moet kiezen? Probeer dan eens een wasparfum proefpakket. Wij beschikken over een handig proefpakket van 12 verschillende geuren. Deze geuren zijn verpakt in 10 ml per stuk. Dit betekent dat je per geur twee wasbeurten kan draaien.

Hoe gebruik ik het wasparfum?

Maar hoe gebruik je dan zo een wasparfum? Heel simpel: je doet een paar druppels (1ml per kg was, dus ongeveer 5ml bij een volle wastrommel) in het spoelbakje van de wasverzachter, zodoende wordt de parfum pas de laatste spoeling opgenomen in de was.

Maak gebruik van het wasprogramma dat je altijd gebruikt en sta versteld van overheerlijke geur die je tegemoet komt wanneer je de wasmachinedeur opent!Stel gerust een vraag en wij helpen je graag verder. Twijfel niet en laat jouw wasgoed dagenlang bijzonder lekker ruiken met een traditionele Italiaanse wasparfum!

Wasparfum - Een stinkende was is verleden tijd!