Wij zijn William en Renate 

Al heel lang hadden wij het idee om een kleine B&B te beginnen. Dus zijn we op zoek gegaan naar de perfecte locatie.

Voor ons was de perfecte locatie een herenhuis met mogelijkheid tot 3 luxe Suites  te (ver)bouwen. Dichtbij het strand en boulevard waar je kan ontspannen en gezellig kan eten en drinken.

Met deze wensen zijn we op pad gegaan.Na lang zoeken zijn we in Vlissingen terecht gekomen en daar hebben we de perfecte locatie gevonden in de Badhuisstraat. 

Het sfeerhuis aan zee staat voor hoe wij met liefde en zorg onze B&B  gereed hebben gemaakt voor een heerlijk ontspannen verblijf. Wat het zo bijzonder maakt is dat de woonaccessoires van de B&B te koop zijn. De prijzen zijn terug te vinden op de website van het sfeerhuis aan zee . 

Na hard werken openden wij de deuren van onze B&B 
Het sfeerhuis aan zee 
en konden wij de eerste gasten ontvangen. 

Onze B&B is gelegen in het centrum en op loopafstand van het strand. Ons Beach House is voorzien van een twee persoons bed, 2 comfortabele stoelen,tv ,Inloopdouche en een vrijstaand ligbad, de keuken heeft een kookplaat, vaatwasmachine, oven, koelkast en een tafel met 2 stoelen. Buiten kan je genieten van de kleine afgesloten tuin met vrije achterom ,waar de gasten ook hun fietsen kunnen stallen/opladen. Ook onze Suite Vadella en Suite Es Vedra beschikken over een eigen keuken en sanitair met als extra luxe een sauna en een heerlijk vrijstaand ligbad. De Suite Es Vedra beschikt over een heerlijk dakterras op het zuiden.

Wil je er eens even lekker tussenuit, onze B&B is de ideale locatie voor een korte strandvakantie, om per fiets of te voet walcheren te ontdekken. Wij zullen er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken