Wij zijn William en Renate 

Al heel lang hadden wij het idee om een kleine B&B te beginnen. Dus zijn we op zoek gegaan naar de perfecte locatie.

Voor ons was de perfecte locatie een herenhuis met mogelijkheid tot 3 appartementen te (ver)bouwen. Dichtbij het strand en boulevard waar je kan ontspannen en gezellig kan eten en drinken.

Met deze wensen zijn we op pad gegaan.Na lang zoeken zijn we in Vlissingen terecht gekomen en daar hebben we de perfecte locatie gevonden in de Badhuisstraat. 

Het sfeerhuis aan zee staat voor hoe wij met liefde en zorg onze B&B  gereed hebben gemaakt voor een heerlijk ontspannen verblijf. Wat het zo bijzonder maakt is dat de woonaccessoires van de B&B te koop zijn. De prijzen zijn terug te vinden op de website van het sfeerhuis aan zee . 

Na hard werken openen wij de deuren van B&B Het sfeerhuis aan zee en kunnen wij de eerste gasten ontvangen. 
Vanaf 1 juli 2021 zijn ook onze luxe Suites op de bovenste etage klaar.

Onze B&B is gelegen in het centrum en op loopafstand van het strand. Ons appartement is voorzien van eigen sanitair en keuken. Buiten kunt u genieten van de kleine afgesloten tuin. 

Wil je er eens even lekker tussenuit, onze B&B is de ideale locatie voor een korte strandvakantie, om per fiets of te voet walcheren te ontdekken. Wij zullen er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

De B&B is eveneens als vakantie-appartement te huur voor 2 volwassenen en 1 kind.